Uw Partner in Ambacht, Zakelijk Toerisme en Exclusieve Dranken

Welkom

bij Stokerij Vanderlinden, een gerenommeerde bestemming voor zakelijk toerisme, vergaderingen, degustaties, workshops in jenever maken, en exclusieve private-label producties. Gelegen in een idyllische omgeving, combineren wij eeuwenoude tradities met moderne innovatie om unieke ervaringen en producten te bieden.

Zakelijk Toerisme: Ontsnap aan de alledaagse kantooromgeving en laat u inspireren door de rustieke en authentieke sfeer van onze stokerij. Wij bieden een ideale locatie voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten en zakelijke bijeenkomsten. Laat uw team genieten van een bijzondere ervaring terwijl ze nieuwe ideeën en energie opdoen in een unieke setting.

Vergaderen: Onze stokerij beschikt over veelzijdige vergaderruimtes die zijn uitgerust met moderne faciliteiten. De bijzondere ambiance, omringd door de geur van kruiden en de zichtbare distilleerketels, zorgt voor een inspirerende omgeving die de creativiteit en productiviteit van uw team stimuleert. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een grootschalige conferentie, wij passen onze diensten aan op uw specifieke wensen.

Workshops

Degusteren: Verken de rijke wereld van ambachtelijke jenevers in onze proeflokalen. Onze deskundige gidsen begeleiden u door een ontdekkingsreis van smaken, waarbij u de gelegenheid krijgt om verschillende jenevers te proeven. Elke jenever wordt zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten en traditionele distillatietechnieken, wat resulteert in een onvergetelijke smaakervaring.

Workshops ‘Maak je Eigen Jenever’: Onder begeleiding van onze ervaren meesterdistilleerders kunt u deelnemen aan interactieve workshops waarin u leert hoe u uw eigen jenever maakt. Van het selecteren van de kruiden tot het distilleren van uw unieke blend, deze hands-on ervaring biedt u de kans om de geheimen van het vak te ontdekken en uw eigen creatie mee naar huis te nemen.

Van A tot Z

Private-Label en Eigen Drank Stoken: Wilt u een unieke drank onder uw eigen merk? Bij Stokerij Vanderlinden bieden we de mogelijkheid om een private-label jenever of andere gedistilleerde dranken te creëren. Ons team begeleidt u door het hele proces, van concept tot eindproduct, zodat u een exclusief en op maat gemaakt product krijgt.

Loonstook: Heeft u een eigen recept of ingrediënten en wilt u deze laten distilleren? Onze loonstookservice biedt de perfecte oplossing. Wij distilleren uw product volgens uw specificaties, met de hoogste kwaliteitsnormen en aandacht voor detail.

Opleiding Graandistilleren: Voor degenen die zich verder willen verdiepen in het ambacht van distilleren, bieden wij uitgebreide opleidingen in graandistilleren. Onze cursussen zijn ontworpen voor zowel beginners als ervaren distilleerders en bieden diepgaande kennis en praktische vaardigheden.

Circulare economie

Stokerij Vanderlinden werkt mee om, binnen de circulaire economie, producten, materialen en grondstoffen steeds intensiever te gebruiken met een sterke focus op maximale herbruikbaarheid.

Met andere woorden, in de circulaire economie is de functionaliteit van producten, materialen en grondstoffen belangrijker dan de eigendom hiervan. Vooral bij de fruitdistillaten willen we alles maximaal hergebruiken. Overrijp fruit wordt niet ondergegraven of laten we niet rotten op de velden. Bij Vanderlinden kunnen al uw overschotten verwerkt worden tot een heerlijke fruitdistillaat zodat het maximum uit het fruit gehaald wordt. Uiteindelijk zal uw fruit opnieuw als meststof geloosd worden in uw plantage of akker.

Kortom bij Vanderlinden is er geen sprake meer van afval.

Workshop

Hoe distilleer ik graan?

Loonstook

Uw eigen beslag in de stokerij laten distilleren.

Private-Label

Samen ontwerpen wij voor uw merk

Een sterke oplossing voor elke sterke drank!